Min Städare – det här är vår historia

Tack vare många års erfarenhet grundades Min Städare för att erbjuda Stockholm och Vallentunas invånare en städare med ett omfattande fokus på kvalitet. Det har inte ändrats, och under de senaste sex åren har vi kunnat hjälpa över tusen kunder att njuta av fräscha, rena hem och kontor. Dessutom är många av dessa kunder som återkommer gång på gång – just för att vi håller det vi lovar när det kommer till kvalitet.

Ett säkert bolag

När en städfirma ska städa på ditt kontor eller ditt kontor så är det självklart viktigt att de som kommer är folk du litar på. Därför har vi på Min Städare en ansvarsförsäkring ända upp till tio miljoner kronor, vår personal är försäkrad, vi innehar F-skattsedel och vi är momsregistrerade. Dessutom har all vår personal skrivit under ett avtal gällande sekretess och dessutom lämnat utdrag från sitt polisregister – just för att du ska kunna känna dig trygg när vi är hos dig.

Räkna med oss 

När du anlitar Min Städare så behöver du egentligen inte tänka på någonting. Vi kommer alltid på avtalad tid, gör det vi är anlitade för (och kanske lite till), och vi är alltid redo att besvara dina frågor och funderingar om några sådana skulle uppstå.

Välkommen till Min Städare redan idag!