Låt en städfirma sköta jobbet åt dig

Oavsett hur avslappnande det kan vara att se hur hemmet alternativt kontoret blir helt rent, så är det många som hade önskat att städningen skötte sig själv. Att anlita en städfirma har länge setts som lite av en exklusivitet och många tror att det är något som kräver ett stort kapital – men så är faktiskt inte fallet. Självklart ökar kostnaden för hur mycket hjälp du är i behov av, men bara en städning i månaden gör att det blir svårt att hinna få det ordentligt stökigt till nästa gång.

Det finns något för alla

Om du bor i en större villa, mindre lägenhet eller sitter på ett kontor spelar ingen roll. Du kanske är i behov av städhjälp en gång i veckan, en gång i månaden eller bara då och då? Vi finns för dig och står redo med städverktygen precis när du behöver oss och du är välkommen att höra av dig precis hur ofta, eller så sällan, som du vill.

Behöver du hjälp att storstäda i hemmet så kan vi vara till tjänst. Lika mycket är vi det om du är i behov av skinande rena fönster, ett uppfräschat kontor eller att städa rent inför en flytt – för att nämna några få exempel. 

Tillgänglighet – på dina villkor

Vi vill att ditt liv bara ska fungera, och genom att ta bort ett för många stort stressmoment kommer vi en bra bit på vägen. Men för att det ska fungera mellan din städfirma och dig krävs också att dina städare är tillgängliga när du behöver det. Därför har vi ett stort fokus på att alltid återkoppla snabbt via telefon och mail, och är du i behov av hjälp en tidig morgon, när du är på jobbet eller under en sen eftermiddag så kan du räkna med oss.

Med oss får du en städfirma som sätter dig som sin första prioritet. Välkommen till oss!