I behov av en städfirma? Så kan vi hjälpa dig!

Vi vill att du ska kunna använda en och samma firma för alla dina städbehov. Självklart är du alltid välkommen att slå oss en pling eller skicka iväg ett mail om du önskar att veta mer om hur vi kan hjälpa dig.

img

Hemstädning

Det spelar egentligen ingen roll hur stort eller litet man bor. Det krävs inte mycket för att det ska upplevas stökigt. Förutom att få bort det synliga jobbar vi även på djupet och tvättar riktigt rent i badrummet, rengör handfat även på undersidan, fixar disken i köket – och väldigt, väldigt mycket mer.

img

Flyttstädning

Att flytta kräver planering är ett påstående i underkant. Förutom allt bärande och packande ska den gamla bostaden vara helt ren vid varje millimeter – något som ingen är helt sugen på efter en dags slit. Förutom vi, förstås. Med hjälp av oss slipper du tänka på att ta fram städredskapen när du bara vill till din nya bostad.

img

Byggstädning

Har du renoverat eller blivit färdig med din nybyggnation? Då är det minst sagt väldigt mycket saker i hemmet som ska puts väck, och gärna snabbt. Det kan vara allt från stora mängder sågspån, men även tunga gipsskivor. Vi ser till att du får bort allt detta på nolltid och istället kan njuta av din nya fräscha bostad.

img

Kontorsstädning

Vi hjälper självklart till även på företagssidan. Kontor är ofta stora och blir snabbt stökiga med papper, skräp och är ofta ganska dammiga på många ställen. Med vår assistans får du ett kontor du kan vara stolt över att representera. Kontakta oss för en offert så återkopplar vi så fort som möjligt.