Städfirma i och omkring Vallentuna

Varför just vår städfirma?

Marknaden är i dag fylld av olika städföretag som håller varierande kvalitet. Det kan vara svårt att navigera bland dessa och hitta en firma som levererar enligt förväntningarna. Så varför är det en så bra idé att vända sig till oss? Nedan följer ett par anledningar.

Hållbarhetstänk i allt vi gör

Vi tycker att det är viktigt att kunna göra rent utan att miljön eller hälsan tar skada av det. Med vår städfirma kan du därför känna dig trygg i att vi har ett medvetet synsätt på hållbarhet som präglar hela vår organisation. När vi kommer till ditt kontor eller din bostad för att göra rent behöver du alltså aldrig oroa dig för att vi använder oss av medel som är skadliga för hälsan.

Samtliga av produkterna vi använder oss av har någon typ av miljöcertifiering. De olika typerna av certifikat vi förhåller oss till är ”Svanenmärkt”, ”Bra miljöval” samt ”EU ecolabel”. Detta innebär att du kan vara säker på att varken våra anställdas eller din hälsa riskeras och att vår planet inte skadas.

Vårt hållbarhetstänk innefattar dock inte bara miljön. Inom vårt företag är det även viktigt att arbeta långsiktigt så att våra anställda trivs. Vi är noggranna med att erbjuda bra arbetsvillkor och följa de arbetsregler och lagar som gäller. Detta märks bland annat genom att våra lokalvårdare har lägre sjukfrånvaro och mindre benägenhet att sluta jämfört med de anställda på andra städfirmor. Utöver det har vår städfirma även en ISO-certifiering för arbetsmiljö. För oss är det viktigt att våra anställda mår bra, som bonus vet vi att det resulterar i att de gör ett bättre jobb när de trivs på sin arbetsplats!

Städfirma för villor i Vallentuna

Rätt till RUT-avdrag

När du anlitar vår städfirma är möjligheten stor att du får göra RUT-avdrag. Avdraget finns till för att minska andelen svartjobb i branschen och kan användas av dig som köper tjänster inom rengöring, underhåll och tvätt. Hur mycket avdrag du har rätt att göra skiljer sig åt beroende på dina förutsättningar men den generella regeln är att du kan dra av upp till 50% av arbetskostnaden per beskattningsår. Totalsumman per år som du har rätt att göra avdrag på uppgår till 75 000 kronor. När du vänder dig till oss för städservice kan vi alltså med hjälp av avdraget se till att det blir en rejäl rabatt på slutpriset!

RUT-avdraget ger dig enbart rätt att dra av på personalkostnaden för arbetet som vår städfirma utför, inte på kostnader för transport och inköp av material. Det ska också sägas att RUT enbart gäller för privatpersoner, inte för företagskunder eller BRF. Vill du veta mer om RUT-avdraget eller undrar om just du har rätt att använda det? Kontakta oss idag så reder vi ut dina frågetecken!

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify