Städfirma för företag i Vallentuna

Rengörare Näslund Hemma AB

Hjärtligt välkommen till oss på Rengörare Näslund Hemma AB! Vår historia av att göra rent i allt från bostäder till köpcentrum sträcker sig över decennier. I mer än 50 års tid har vi levererat noggrann städning som resulterat i kliniskt rena resultat. Vår plan är att fortsätta med det i lång tid framöver.

Vi är ett Stockholmsbaserat företag som främst vänder oss till kunder i regionen. Vilken typ av kund du är spelar däremot mindre roll. Vi har god vana av att rengöra i bland annat skolor, sjukhus, hem, kontor, trapphus och flera andra typer av miljöer. Vi finns här för att tillgodose dina behov, oavsett om du känner att det är dags för dina fönster att putsas rena eller om det börjar bli läge för en grovstädning. Vi tar alla våra uppdrag på lika stort allvar och kan komma både vid enstaka tillfällen och mer regelbundet.

Om din familj vill ha mer ordning och reda hemma eller om du är representant för ett sjukhus som behöver kunna garantera en ren miljö för anställda och personal hjälper vi gärna till. Hör av dig redan i dag och upplys oss om dina förutsättningar och önskemål så ser vi till att hitta en lösning som du blir nöjd med!

Vår erfarenhet talar sitt tydliga språk

Rengörare Näslund Hemma AB grundades för över 50 år sedan, närmare bestämt år 1972. Detta innebär att vi som företag genomlevt massvis av historiska händelser, både små och stora. Oavsett vad som förändrats runtom kring oss har dock en sak varit densamma. Det faktum att vi år in och år ut fortsatt tillhandahålla städservice av yppersta kvalitet. Att vi har en lång och anrik historia är för oss ett kvitto på att det vi gör är bra. Vår fina tradition gör oss motiverade att fortsätta hålla samma höga standard som vi alltid gjort.

Städfirma för dig i Vallentuna

Var håller vi till?

Vi på Rengörare Näslund Hemma AB har vårt ursprung och nuvarande säte i Stockholm. Vårt kontor hittar du på Ingemarsgatan 1 mitt i stan, men vi åker självklart ut till dig och gör rent, var i staden du än befinner dig. Hör av dig till oss och berätta mer om var du vill ha städhjälp så ser vi till att lösa det!

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify