Vad för städning är du på jakt efter?

Nedan kan du se exempel på vad för rengöring vi kan bistå med. Vill du ha en tjänst som inte står med? Kontakta oss så kan vi säkert hjälpa till med det också.

services_icon1

Hemstädning

Om du vill att ditt hem ska bli både renare och mer välkomnande kan vi bistå med hemstädning. Vårt team har lång erfarenhet av att göra rent i lägenheter, hus och villor, så tveka inte på att höra av dig till oss om du vill ha mer tid över till annat. Tillsammans planerar vi så att vi dyker upp under tider som passar ditt schema.

services_icon1

Företagsstädning

Med vår företagsstädning kan du bland annat se till att din butik blir mer inbjudande eller att ditt kontor blir trivsammare. Med våra redskap och produkter löser vi städningen på ett exemplariskt sätt. Vi kommer ut och städar på ditt företag, helt enligt dina önskemål och behov. 

services_icon1.png

Flyttstädning

När du ska flytta ut från din bostad är det dags för flyttstädning. Kraven på en sådan är ofta höga eftersom den kommer granskas i detalj och kan leda till att du får betala extra om den inte håller måttet. Vi är experter inom flyttstädning och ser gärna till att säkerställa att renligheten håller högsta möjliga standard så att du slipper oväntade straffavgifter.

services_icon1

Trappstädning

Trapphuset är det första invändiga intrycket av en fastighet vilket gör att det blir extra viktigt att hålla rent. Med ett rent trapphus känner sig både de boende och gäster mer välkomna. Vi erbjuder professionell städning av trapphus i hela Stockholm!